Stage

 
English | Nederlands
16 mei 2018: stagiaire (m/v) gezocht!

Wij zoeken versterking voor ons project! We denken aan een stagiaire die mee wil werken aan het transcriberen van de Dagboeken van Willem de Clercq. Als bijkomende activiteit behoort het tot de mogelijkheden om tijdens de stage-periode het Willem de Clercq-project onder de aandacht te brengen via sociale media als Twitter en Facebook.

Lijkt het je leuk om mee te draaien in een team van professionele vrijwilligers en gastonderzoekers? De meeste dagboekteksten zijn in het Nederlands. Enige kennis van Frans en Duits is een pré, maar niet per se noodzakelijk. Heb je verstand van social media? Ben je ook nog eens geïnteresseerd in Willem de Clercq en zijn omgeving, en in de negentiende eeuw? Zoek dan niet verder en neem snel contact op.

We zijn op zoek naar fulltime of parttime mensen. Het De Clercq-project wordt uitgevoerd in Den Haag in het gebouw van de Koninklijke Bibliotheek (naast het Centraal Station). Je kunt een stagevergoeding krijgen.

Voor meer informatie, zie deze website of neem direct contact op met Ineke Huysman of Ton van Kalmthout via ineke.huysman@huygens.knaw.nl of ton.van.kalmthout@huygens.knaw.nl.