Zoekresultaat

 
English | Nederlands
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  

U heeft gezocht op de term "Vrijbergen ". Er zijn 7 pagina's in de index gevonden waar deze term in voorkomt.

B
BERTIN, BENJAMIN. @ I; IV; V; XIII; XIV
(† 1721?) Secretaris van Van Vrijbergen en Ph.J. van Borssele van der Hooghe te Londen; zaakgelastigde te Londen 1705, 1714 en 1716-17. Schutte, Nederlandse vertegenwoordigers.
D
DRIJFHOUT, WILLEM. @ IX; X
Zoon van de voorgaande; 1709 secretaris van Van Vrijbergen in Londen, maar niet in Schutte, Nederlandse Vertegenwoordigers.
G
GIBSON, ANNA. XI
Echtgenote van Marinus van Vrijbergen sinds 1682. Hora Siccama, Aanteekeningen.
H
HALLUNGIUS, JOHAN. IV; XI
(† 1727) Afkomstig uit Duitsland; sinds 1697 te 's-Gravenhage gevestigd als solliciteur-militair; agent voor Marinus van Vrijbergen te 's-Gravenhage; 1709-27 resident van Saksen-Gotha-Altenburg te 's-Gravenhage; 1714 ook envoyé van Braunschweig-Wolfenbüttel. Schutte, Buitenlandse vertegenwoordigers.
L
LE FÈVRE, N.N. XII
N.n.g. Een 'docteur', voor wie een brief uit Lissabon, onder couvert van Van Vrijbergen (die op dit moment al dood is), in Londen aangekomen is.
R
RAVENS, JAN PIETER. @ X; XI
Zoon van de volgende; secretaris van de Nederlandse gezant Van Vrijbergen te Londen na het vertrek van Drijfhout; 1711 korte tijd zaakgelastigde. Schutte, Nederlandse vertegenwoordigers.
V
VRIJBERGEN, ELISABETH VAN. XI; XII
(* 1683) Dochter van Marinus van Vrijbergen en Anna Gibson; echtgenote van Thomas Kennedy, luitenant-kolonel in de Spaanse Nederlanden. Hora Siccama, Aanteekeningen